2011. július 30., szombat

Természetes Rózsaszín Kunzit 9,85ct Afganisztán - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Garantált 100% Természetes Lilás-Rózsaszín Kunzit. Elnevezését: George Frederick Kunz drágakőszakemberről kapta, aki először ismertette behatóan. A kunzitot 1902-ben fedezték föl Kaliforniában. Kereskedelmi ára a rózsaszínű köveknek 42$/ct.
A nyugalom a végtelenség a szeretet a kreativitás köve. Erősíti a keringési rendszert és a szív izmot. Enyhíti az epilepsziát, csökkenti az ízületi fájdalmakat, serkenti az immunrendszert. Pszichiátriai kezeléseknél nagy segítő.
A drágakő adatai:
szín: lilás-rózsaszín
súly: 9, 85ct
méret: 13, 64x10, 26x6, 98mm
forma: oktagon, ollózott
kezelés: nincs
csiszolás: fazetált, portugál
tisztasága: VVS2
főfénytörés: 1, 66-1, 67
keménység: 7, 0
kristályosodás: monoklin
származás hely: Pakisztán
kémiai összetétel: LiAl (Si2O6) "lítium-alumínium-szilikát"
További eladásra kínált termékeim megtekintéséhez, kérem klikkeljen a forgó gyémántra.
GARANCIA!!
Az eladásra kínált drágakövekről készült képek nem műteremben készültek és nincsenek retusálva. A fotókat digitális kamerával magam készítettem és az aukció tárgyát képező drágakövet ábrázolja, így Ön arra tesz ajánlatot amit a képen lát. Szín és árnyalatbeli minimális különbségek adódhatnak a monitorok beállítási különbségei miatt, ezt kérem figyelembe venni.
Minden termékre 8 munkanapos feltétel nélküli visszavásárlási garanciát vállalok. A visszatérítés csak az adott tétel vételárára vonatkozik, a felszámolt postázási költségre nem. Az internetes vásárlásra vonatkozó jogszabály szerint a visszafizetési határidő 30 nap. "17/1999 kormányrendelet"
Kombinált (összevont) vásárlásra is van lehetőség ebben az esetben a rendelkezésre álló idő 10 nap, ezt kérem jelezni. A aukciózárást követően megkérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és a termék vagy termékek árát 5 napon belül kérem rendezze. Amennyiben a kapcsolatfelvétel vagy a fizetés nem történik meg az utolsó aukció zárást követő hetedik napon a sikertelen adásvételről a negatív értékelést elkészítem és a terméket újraértékesítem. Kérem csak az licitáljon aki ezeket a feltételeket elfogadja és teljesíteni tudja!!
Sikeres licitálást és jó vásárlást kívánok mindenkinek!



Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 21:15
. Természetes Rózsaszín Kunzit 9,85ct Afganisztán - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése