2011. november 22., kedd

Vastag puha meleg kapucnis polár pulóver, 98 - Jelenlegi ára: 1 250 Ft


 
Vagány fiús jó meleg St. Bernard kapucnis polár pulóver, címkés 104-es méretben, 4 éves kisfiúnak, első kézből, barátnőm kisfiáé volt, kérlek ellenőrizd a mért adatokat, jóval kisebb méretre ajánlja, inkább 98-as szerintem is.
Igazi alapdarab őszre , télre, melegebb napokon kabát helyett, nagy hidegben kabát alatt vagy mellénnyel viselve melegen tartja nemcsak a felső testet, hanem felhúzva a kapucnit a fejet és a nyakat is, én minden szezonban beszerzek a gyerekeknek egyet ebből a modellből.
Nagyon gyorsan szárad, finom, puha, jó minőségű és a vastagabb fajta polárból készült, színe bordó és sötétkék.
Nem bolyhos, nem foltos, nem szakadt, a kötött pamut szegélyeken sem látszik a használat, minimálisan látszik rajta a mosás főleg a belső részén, a kapucni pamut bélése sem bolyhos.
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 11:59
. Vastag puha meleg kapucnis polár pulóver, 98 - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése